Tarieven

Tarieven

GezegendTrouwen.nl wil eerlijk en helder zijn. Daarom hanteren wij een ‘all-inn’ – tarief. Het woord zegt het al: bij de genoemde tarieven is alles inbegrepen, óók de reiskosten binnen Nederland.
Jullie weten dus precies waar je aan toe bent, zonder ‘verrassingen’ achteraf…
Wij hanteren vaste tarieven. Is het tarief voor jullie niet haalbaar? Aarzel dan niet om dat aan ons te vertellen. We vinden dan samen altijd een oplossing.

Omdat iedereen meetelt…

Tarieven HuwelijksInzegening

Volledig(e) huwelijksinzegening, incl. 4***
voorgesprekken om de ceremonie samen een persoonlijke vorm te geven ………………………………850 euro**

Wat krijgen jullie voor dit bedrag?
* 4 voorgesprekken, waarin we elkaar leren kennen, en we samen een persoonlijke ceremonie vorm geven
* een prachtige persoonlijke ceremonie
* een huwelijksbijbel naar keuze
* alle reiskosten binnen Nederland zijn inbegrepen

Huwelijk Remco en Desiree 11


Let op! De wettelijke voltrekking van het huwelijk dient EERST te zijn afgerond alvorens de huwelijksinzegening kan plaatsvinden, en is geheel de verantwoording van jullie als bruidspaar! In genoemde tarieven zijn de kosten voor de wettelijke voltrekking niet inbegrepen!


** Iedereen moet gebruik kunnen maken van onze diensten. Daarom is een verlaagd tarief bespreekbaar wanneer jullie inkomen niet toereikend is voor het reguliere tarief. Vraag gerust naar de mogelijkheden. We vinden samen altijd een oplossing.
***minder voorgesprekken zijn mogelijk. De kosten worden dan lager. Om de dienst zo persoonlijk mogelijk te maken en elkaar goed te leren kennen wordt dit echter afgeraden. Wij bezoeken jullie aan huis.