Reacties

Reacties van bruidsparen

Hoi Pedro,

We hebben zojuist het filmpje teruggekeken van onze ceremonie en willen je via deze mail hartelijk bedanken voor de mooie woorden. We hebben veel positieve feedback gehad op de inzegening van de aanwezige gasten..De invulling zoals door jou gegeven aan de inzegening sprak ook ons erg aan.

Ook je humor tijdens de inzegening vonden wij geweldig – zeker de Star Trek referentie was top (en sprak 2 fans in de zaal erg aan!). Al met al vinden wij dat de inzegening de perfecte balans had tussen enerzijds de traditie en rituelen, maar anderzijds ook de humor en je persoonlijke invulling waardoor de inzegening voor iedereen aansprekend was.

Nogmaals hartelijk bedankt en we spreken elkaar nog na onze huwelijksreis!

Groetjes,
Wendy en Mark


Goedemorgen Pedro,

Zo…we zijn weer terug van vakantie en het normale leven is weer begonnen. We willen jou heel erg bedanken. Het was mooier dan we gehoopt hadden en we hoorden heel veel positieve geluiden van onze vrienden en familie. Iedereen kon zich ermee identificeren en vond het heel mooi verwoord. We hebben een fantastische dag gehad waar we met heel veel plezier aan terug denken. We zijn op huwelijksreis naar de Malediven geweest, waar we ook nog een fotoshoot hebben gedaan met onze bruidskleding aan:) Bijgevoegd van foto’s.

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie in het Haagse om de foto’s te bekijken! Het boek is nog (lang) niet klaar, maar we kunnen de foto’s natuurlijk wel op de televisie laten zien.

Een heel fijn zonnig weekend gewenst!

Groetjes,
Marjon & Jasper


 

Beste Pedro,

Omdat we niet weten of we je nog zullen spreken, willen we je via deze weg bedanken voor de mooie woorden die je hebt gesproken tijdens onze huwelijksvoltrekking. we hebben ervan genoten en zijn dankbaar voor alle tijd die je aan ons besteed hebt!
het weekend / de dag was 1 groot succes voor ons! We zijn ook heel blij met het mooie tegeltje met tekst (pronkt op onze schouw).

Dank je wel! Heel veel succes met je werk en we hopen dat je vele mensen zo mooi mag begeleiden.

Eelco & Hedwig


 

Beste Pedro,

Het is alweer een week geleden dat wij zijn getrouwd, de tijd is zo snel gegaan voor ons.

We zijn net terug uit Parijs, waar we een geweldige tijd hebben gehad. Wij willen je graag bedanken dat je onderdeel was van het succes van onze trouwdag.

Hartelijk dank voor je mooie kerkdienst, wij hebben er erg van genoten.

Veel liefs,

Clemens & Vanessa


 

Hallo Pedro,

wij hebben elkaar sinds 30 mei niet meer gesproken. Uiteraard zijn we intussen heerlijk op honeymoon geweest, maar inmiddels ook alweer bijna twee weken terug.

Langs deze weg wilden wij je nog wel even laten weten dat we erg blij zijn dat je erbij was. Blij dat je ons hebt ingezegend, blij dat je met je humoristische aanwezigheid onze dag een speciale invulling hebt kunnen geven.

Het was in één woord; geweldig.

Jouw deel was perfect. Al onze vrienden en familie vonden dat je echt een toevoeging was aan onze huwelijksdag. De diepere inhoud en betekenis, de rituelen, de inzegening, de humor ;)

We hebben wat foto’s ontvangen, over enkele weken krijgen we ze in hoge resolutie. We sturen je uiteraard een paar mooie kiekjes toe.

Als we elkaar nog gaan spreken (dat had je toch gezegd?) graag tot dan!
En anders enorm bedankt. We zullen je zeker aanraden!

Groeten,

Remko en Esther


 

Hallo Pedro,

Met schaamrood op de kaken, sturen wij je deze mail. Maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Inmiddels alweer acht maanden geleden zijn wij getrouwd, en we hebben na deze fantastische dag helemaal geen contact meer met je gehad. Maar dat wil helemaal NIETS zeggen over hoe jij onze ceremonie hebt begeleid. Want wat was het geweldig! Ook nu nog kunnen wij de dag nog als de dag van gisteren herinneren.

Je hebt de ceremonie begeleidt, precies zoals we in onze gedachten hadden. Laagdrempelig en toegankelijk. Zo hebben wij, en ook onze gasten het ervaren. Van veel enthousiaste gasten hebben we te horen gekregen dat ze je erg goed vonden en het werd gewaardeerd dat je met respect omging met niet-gelovigen en hen ook in hun waarde liet. Er was ook plaats voor humor, en dat was leuk.

In de gesprekken die we vooraf met je gevoerd hebben, heb je een aardig goed beeld weten te vormen over onze relatie. We vonden dat je dit mooi hebt verwoord. Sias als de stabiele factor in de relatie, waar ik met mijn enthousiasme tot rust kan komen. Hoewel ik (Janina) daarna vaak te horen heb gekregen dat ik blijkbaar de onstabiele factor ben (met een knipoog hoor!), moet ik je nageven dat je dit goed hebt ingeschat.

Jouw mooie woorden, de sfeer van de ruimte, het fantastische koor en al onze geliefde gasten om ons heen hebben de ceremonie onvergetelijk gemaakt! We hebben volop genoten!

Verder gaat het erg goed met ons. We hebben in januari ons eerste huis gekocht en krijgen volgende week dinsdag de sleutel. Iets waar we ontzettend naar uitkijken. Weer een mooie stap in ons nog prille huwelijksgeluk!

Pedro, nogmaals hartelijk bedankt voor de mooie ceremonie en alle fijne gesprekken die daaraan vooraf gingen. Excuses dat we niet eerder contact met je hebben gehad. Mocht je uitgebreider willen ‘evalueren’ of weer eens in de buurt zijn, je bent altijd welkom.

Hartelijke groeten,
Sias en Janina
Ps. Overigens ga je twee van onze gasten trouwen in Frankrijk: Bas en Kumari. Ik hoop dat zij een net zo’n mooie dienst hebben als wij.


 

Beste Pedro,

Nog hartelijk dank voor de prachtige ceremonie tijdens ons huwelijk.

Wij hebben een prachtige dag gehad en denken er nog iedere dag met veel plezier aan terug.

Groet,

Kim en Maurice


 

Beste Pedro,

We hebben een onvergetelijke huwelijksdag beleefd. Veel dank voor jouw bijdrage hieraan. De viering in de kerk hebben wij als heel persoonlijk en bijzonder ervaren en velen van onze gasten met ons, zo bleek uit de reacties. Het heeft heel goed kunnen vertalen hoe wij ons voelen ten aanzien van het huwelijk.

Het traject voorafgaand aan de dag en onze gesprekken met jou vonden wij ook heel prettig en interessant. Leuk om zo naar dit grote moment toe te leven.

Veel dank voor je bijdrage aan de liturgie en support in de huwelijkse voorbereiding.

Wij hopen tot gauw weer eens.

Hartelijke groeten,

Pieter en Sophie


 

Hallo Pedro,

Wij willen je bedanken voor de MOOIE huwelijksinzegening op 7 september, deze was nog mooier dan we verwacht hadden, geheel ontspannen, mooi, duidelijk en ook met een knipoog naar de humor toe, je bent die avond veel te sprake geweest men vond het helemaal TOPPIE, ook de foto’s in de kerk/kapel zijn uitstekend geworden.
Pedro, ook de trouwbelofte was een daverend suc6, inmiddels is er weer een auto bij [jaguar XJ] tenslotte men was het er mee eens in de belofte…………….nogmaals iedereen vond het een zeer speciale mis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zeer mooi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deze inzegening zal altijd in ons geheugen zijn, kortom Pedro je krijgt van ons de warme douche ………zoals men wel eens zegt.

Hopen je nog eens te spreken.

John en Mariette
Tiel
PS: als je in de buurt ben de koffie staat altijd klaar.


 

Hallo Pedro,

Mede dankzij jouw inbreng hebben we een onvergetelijke bruiloft gehad!

De ceremonie vond ik persoonlijk het mooiste moment van de dag! Heerlijk ontspannen in het weiland met de koeien op de achtergrond! Mooier had ik het niet durven dromen. We hebben veel complimenten ontvangen over hoe jij de ceremonie vorm hebt gegeven!

Met vriendelijke groeten,

Niels en Stefanie


 

Hoi Pedro,

Onze trouwdag is voorbij en onze huwelijksreis is begonnen. We kunnen een week vol praten over alle mooie momenten. We willen je hartelijk danken voor de mooie ceremonie die je voor ons gaf. Je teksten, voordracht, enthousiastme en verhalen heeft het tot iets prachtigs gemaakt. Dank je wel hiervoor!

Groetjes,

Shirley & Daniël


 

Beste Pedro,

Dankjewel dat je mogelijk hebt gemaakt wat ons onmogelijk leek: een kerkelijke inzegening in een persoonlijk en modern jasje! We vonden het een hartverwarmende trouwceremonie. Anderen vonden het ook prachtig en “helemaal Floris en Annelies”. Dus:)

Tot gauw!

Groet,

Floris & Annelies


 

Hallo Pedro,

Wat zijn wij blij met de keuze voor jou. Je deed het erg goed en dat leidde tot een prachtige ceremonie. Wij hebben ontzettend veel complimenten over de ceremonie gekregen!

Groeten

Daniël en Denise


Hoi Pedro,

We willen je nog hartelijk bedanken voor je mooie huwelijksinzegening gisteren.

Het was zoals we gehoopt hadden.

We vonden het een hele mooie ceremonie en kregen achteraf ook van veel gasten te horen dat zij dit ook vonden.

Dus nogmaals heel erg bedankt en tot over een tijdje.

Groetjes,

Marco en Maayke


 

Dear Pedro,

It was perhaps a bit of a messy day Saturday – but it couldn’t be more perfect for us. We had a wonderful day.
Thank you very much for your blessings and wise words which we will carry with us the rest of our journey in life together.
We very much enjoyed it and you made it special.

Thank you again.

Warm wishes,

Merel & Natale


 

Hoi Pedro,

We zijn weer terug van vakantie en willen je langs deze weg nog eens bedanken voor de prachtige ceremonie.
Er waren veel mensen die met complimentjes voor je klaar stonden. Met name de niet christelijke garde was verbaasd over het gebrek aan stijfheid bij de dominee; blij dat we dat vooroordeel meteen weg hebben kunnen nemen :)

groetjes

Robert, Marianne en Rosalie


 

Beste Pedro,

Wij vonden het heel fijn dat u onze huwelijksinzegening deed. De plechtigheid was nog mooier dan wij hadden verwacht. De plechtigheid vonden wij heel persoonlijk en de omschrijving over ons klopte helemaal. Alles wat er werd verteld was voor iedereen te begrijpen, zelfs door de mensen die niks met het geloof hebben.

De foto’s krijgen wij als het goed is volgende week op cd. De film moet nog goed inelkaar worden gezet, wanneer dat precies af is weten wij niet. Natuurlijk zullen wij een aantal foto’s en het stuk film met de huwelijksinzegening erop naar u doormailen of opsturen.

Aankomende week bellen wij wel even om een afspraak te maken, wij vinden het leuk om nog een keer wat af te spreken.

Tot snel.

Groeten Bas en Colinda


 

Beste Pedro,

Wij hebben genoten van ons huwelijk. Jouw bijdrage heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Je hebt op een bijzondere manier een brug geslagen tussen de mensen die geloven en die niet geloven.

Ook in de voorbereiding hebben wij ons steeds gehoord gevoeld, ik kreeg de ruimte om te zorgen dat het niet te zwaar werd waar Esther de kans kreeg om te zorgen dat de dienst voor haar voldoende diepgang had. Het resultaat was wat wij ervan hoopten, dank daarvoor.

Misschien hebben we je in oktober weer nodig als ons kind is geboren.

Hartelijke groet en dank voor een fantastische huwelijksdienst,

Bas en Esther


 

Beste Pedro,

Na 5 mei hebben wij de tijd genomen om goed bij te komen van onze feestelijke huwelijksdag.
Wat een prachtige ceremonie heb jij ons gegeven Pedro…Wim en ik zijn er nog steeds ondersteboven van.

De inzegening was persoonlijk én zeer emotioneel…. je hebt ons een prachtige herinnering meegegeven.
Onze daggasten waren ook zeer onder de indruk van de ceremonie.

De muzikale invulling die jij samen met Scarlett Art had afgestemd, maakte het helemaal af!

Deze gehele ceremonie was meer dan wij ooit hadden kunnen bedenken. Dankjewel hiervoor!

Hartelijke groeten,

Denise en Wim


 

Beste Pedro,

We willen je heel heel hartelijk bedanken voor de mooie manier waarop je onze huwelijksinzegening hebt gedaan.
We kijken daar met een heel warm en fijn gevoel op terug. De gasten waren ook heel enthousiast hoorden we na afloop.
De huwelijksinzegening heeft echt een grote toegevoegde waarde gehad voor ons op die dag.

De huwelijksdag was voor ons een topdag, alles ging super en het weer werkte ook goed mee.
De eerste 70 foto’s zijn binnen, en zijn geweldig geworden.

We zouden het leuk vinden om van jou te horen hoe jij de dienst hebt ervaren. Jij keek als enige van ons de zaal in
en dat is natuurlijk ook weer anders.

Paul en ik hebben de hele dag gestraald van oor tot oor.

Paul en ik vonden het heel bijzonder dat we allebei vrijwel tegelijk onze tranen even de vrije loop lieten gaan tijdens de dienst, dat was nadat we ja hadden gezegd tegen elkaar en voor de kerk man en vrouw werden en de muziek begon te spelen.

Nogmaals heel veel dank voor je bijzondere bijdrage op onze trouwdag !

Vriendelijke groeten,

Paul en Jacqueline


 

Beste Pedro,

Na alle drukt van de afgelopen tijd. Nu even tijd gevonden om je te bedanken voor jouw geweldige bijdrage aan onze dag. We hebben zoveel positieve en leuke reacties gehad over hoe jij de ceremonie hebt geleid. We zijn blij dat je ons hebt willen trouwen en kijken ook terug op een bijzondere dag! Zodra de foto’s binnen zijn, zal ik er eentje toesturen.

Heel veel liefs,

Ronald, Xuan, Mila en Max


 

Beste Pedro,

Hier dan eindelijk een berichtje van ons! Wij wilden namelijk u al een hele tijd mailen, maar we waren eerst op huwelijksreis waardoor we ook niet hebben kunnen mailen.

Wij wilden u nogmaals ontzettend bedanken voor uw huwelijksinzeginging. Het is tot nu toe de mooiste dag van ons leven, mede dankzij uw mooie inzegening! Ook waren onze genodigden heel erg enthousiast over u. Iedereen vond de huwelijksinzegening prachtig, en echt bij ons passen!

Wij hebben al wat leuke foto’s gezien, ook van de huwelijksinzegening. We kunnen deze alleen nog niet mailen, omdat we ze zelf nog niet hebben. Zodra deze er zijn zullen we ze mailen.

Groetjes van Remko en Mariëtte


 

Hai Pedro !

Olaf en ik zijn net een paar dagen terug van Lombok en Bali, een geweldige reis met lekker veel luxe, veel snorkelen en ontspannen aan het strand en zalige wandelingen tussen de rijstvelden…iedereen sprak vol lof over de eigentijdse ceremonie, vond dat ze heel goed bij ons paste en waren in de wolken over jou…wij ook trouwens ;-)…we hebben een leuke trouwvideo samengesteld die we anders binnenkort samen nog eens kunnen bekijken, als we nog eens afspreken.
Ook heb ik nog een vraagje voor jou : onze ceremoniemeesters Naat en Guido vonden de teksten van Toon Hermans en Huub Oosterhuis ontzettend mooi en ze vragen of wij die teksten hen kunnen doormailen…zou jij anders die teksten naar ons kunnen mailen zodat ik die hen kan bezorgen ? Alvast bedankt hiervoor en tot heel snel ! Ik mail later ook nog wat fotootjes door !

Veel liefs,
Sarah en Olaf


Beste Pedro,

Hartelijk dank voor jouw zeer bijzondere bijdrage op onze trouwdag. Mede dankzij deze persoonlijke inzegening is dit de mooiste dag uit ons leven geworden.
Wij wensen jou en jouw gezin fijne feestdagen en een fantastisch 2012.

Rogier & Marijne


 

Beste Pedro,

Graag wil ik je ook namens Elly nogmaals bedanken voor de persoonlijke manier, waarop je dienst van Irene en Paul hebt geleid. Je hebt er voor ons – en vele andere aanwezigen – een onvergetelijke plechtigheid van gemaakt. Ook de gesprekken met jou tijdens de bruiloft en op weg naar Innsbruck vonden wij heel plezierig en persoonlijk. Wij zullen zeker, als wij daar een vraag over zouden krijgen, mensen naar jou verwijzen.

Heel veel groeten, ook namens Elly,

Johan Zeilstra


 

Lieve Pedro,

Wij was het mooi onze ceremonie samen met jou en Pastoor Paes, wat hebben jullie het samen ontzettend goed en leuk gedaan, wij hebben er een hele mooie herinnering aan. Onze gasten vonden jou zo ontzettend leuk. Als onze gasten over de pastoor praatte die zo leuk was en ik vroeg: welke? Dan zeiden ze: niet die met de jurk, maar die andere! Jij hebt iets heel vriendelijks wat boven je hangt! Alles bij elkaar, en met de muziek erbij was het echt geweldig.

Lieve Pedro, wij willen jou dan ook heel hartelijk danken voor alles wat je voor ons gedaan hebt ervoor, en op onze mooie trouwdag.

Lieve groet, van NIco en Jose


 

Geachte heer Kuit,

Middels deze mail willen wij u heel hartelijk danken voor de mooie dienst die u verzorgde tijdens de huwelijksvoltrekking van Lisette en Dennis.
Voor ons was de dienst precies zoals het eigenlijk zou moeten zijn.
Een voorganger met een brede glimlach op zijn gezicht en die iedereen, gelovig of niet, in zijn en haar waarde laat en bij de dienst betrekt.
Met het besef dat het bruidspaar op zo’n dag in het middelpunt van de belangstelling staat (en niet zoals in vele gevallen de voorganger) maar ook met een duidelijk boodschap!
Zelfs gasten die absoluut niet kerkelijk zijn waren onder de indruk van de door u verzorgde dienst.
U heeft hiermee een bijzonder bijdrage aan deze werkelijk prachtige dag geleverd, waarvoor onze dank.

Wij hopen dat u uw werk nog vele jaren op deze manier mag uitvoeren en wensen u en uw gezin het allerbeste toe.

Nogmaals heel hartelijk dank.
Met vriendelijke groet,
Jaap en Ina (ouders van Lisette en inmiddels de schoonouders van Dennis.)


 

Beste Pedro,

Met zeer veel genoegen kijken wij terug naar ons huwelijk van afgelopen zomer in Frankrijk. Hierbij was de kerkelijke inzegening die jij verzorgde een absoluut hoogtepunt.

Niet alleen de gasten met een kerkelijke achtergrond hebben de dienst bijzonder gewaardeerd, ook de niet kerkelijke gasten hebben de dienst als zeer vreugdevol ervaren. Maar bovenal was het voor onszelf een onvergetelijke dag!

Wij willen je enorm bedanken voor de tijd die je erin hebt gestoken, voor je flexibiliteit en voor onze leuke gesprekken.

Veel succes met HuwelijksInzegening.nl en wellicht tot ziens.

Met veel groeten,

Marike en Olivier


 

Pedro,

namens ons beiden heel veel dank voor je geweldige inzet, super dienst, prachtige woorden en lieve wensen. We hebben alleen maar comlimenten mogen ontvangen over hoe de dienst was. Dank!
Het was voor ons echt een onvergetelijke ervaring en dag. We hebben van iedere seconde genoten.

Liefs van ons beiden!

Hans en Marja


 

Ha Pedro,

We kijken terug op een geweldige dag. De kerkdienst die je hebt geleid was ook geweldig, we hebben niets dan positieve reacties gekregen van de mensen die erbij waren, zowel gelovig als niet-gelovig. Nog zeer bedankt daarvoor! Maar we spreken elkaar nog ergens de komende weken/maanden.

mvg en succes in alle drukte,

André en Annemieke


 

Hoi Pedro,

Wat hebben wij zaterdag een geweldige dag gehad. Fantastisch ook zoals je ons en onze gasten hebt toegesproken en de zegen hebt uitgesproken. Iedereen was onder de indruk en kijken er met een goed gevoel op terug.

Hartelijk bedankt en tot ziens,

Jeannet en Benny


 

Hoi Pedro,

we willen jou alsnog van harte bedanken voor de mooie huwelijksinzegening op de 13e!
Je hebt een bijzonder mooie bijdrage geleverd op onze super mooie dag.
Pedro Bedankt.
We sturen je nog een foto als aandenken, of voor de muizen dat mag je zelf weten hihi.

Groetjes Saskia en Ted en kleine Isabella


 

Beste Pedro,

Hartelijk dank voor een zeer originele, onvergetelijke inzegening!

Hartelijke groet,

Leonard en Rolieke


 

Beste Pedro,

Geweldig dat je ons hier in Cugnon (België) de huwelijksinzegening hebt gegeven! We voelen ons zo bevoorrecht en dankbaar!

Heel erg bedankt!

Groet,

Saskia & Joost


 

Lieve Pedro,
Het terugkijken deze week op de trouwdag van Maartje en Wouter en Dieuwertjes doop, geeft genoeg stof tot nadenken. Vreugdevolle gedachten en daar maak jij ook deel van uit. Daarom wil ik je nog eens bedanken voor je inzet en je scherpe mensenkennis. De vanzelfsprekendheid waarmee je de ceremonie leidde, spreekt van grote ervaring en inzicht. Je aanpassen met groen overhemd, “” andere bril””, laat je zorgvuldigheid zien. Tel daar bij op het buitengewoon prettig gesprek wat wij hadden aan tafel, de avond ervoor, dit alles maakt ook , naast de rest van het feest, dat wij allen op een schitterende dag kunnen terug kijken.

Zonder de hulp van Engelen en God, had de dag er toch ook anders uitgezien. Maar jouw stuk was hetzelfde gebleven. Klasse.

Hartelijke groeten en liefs, dank, veel goeds voor jullie gezin.

Elisabeth Bruning- van Dijk, moeder van bruid Maartje.


Beste Pedro,

Wat een prachtige inzegening heb je ons gegeven! Vol humor, diepgang en ontroering. Dank je wel!

Saskia en Herbert, Almere


 

Lieve Pastor Pedro,

Het was een onvergetelijke huwelijksinzegening, precies zoals we wilden. Veel lof voor de persoonlijke aandacht, en al de tijd die je ons gegeven hebt!

Isabelle en Ryan, Zwolle


 

Hallo Pedro,

In één woord: fantastisch! We hadden hoge verwachtingen, maar die zijn ruim overtroffen! Ook de tijd en aandacht voorafgaand aan de inzegening van ons huwelijk hebben ons erg goed gedaan. je bent een freelance dominee die een pluim verdient!

Henk en Diana, DenBosch


 

Lieve Pedro,

De dominee van onze dromen, dát ben je. Je hebt onze huwelijksinzegening met hart en ziel vorm gegeven. Dank je wel daarvoor. We zullen je niet vergeten.

Jeroen en Michelle, Boxmeer


 

Beste Pastoor Pedro,

Hartelijk dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt. De gesprekken, je vriendschap, gevolgd door een prachtige zegen over ons leven en huwelijk. Niet alleen wij, maar onze hele familie, onze vrienden, iedereen was diep onder de indruk! Dank je wel!

Floris en Alinde, Spijkenisse